Consilierul Dascălu pune la punct tineretul liberal: „Să îi întrebe pe colegii lor mai bătrâni care cunosc adevărul”

explo 1000x200

Consilierul local PSD Valentin Dascălu a fost deranjat de afirmațiile făcute de unii liberali pe rețele de socializare la adresa sa și a luat atitudine în ședința de Consiliu Local.

Este ușor să vorbiți când nu aveți nici cea mai mică idee despre realizările mele, a spus Valentin Dascălu, prezent în administrația publică locală din 1996:

L-ați făcut pe primar că este prim-secretar și aș vrea să vă spun, tineret liberal, că dacă era prim-secretar, unii nu mai discutau cum o fac azi. Iar eu am fost caracterizat de către dumneavoastră că sunt un consilier popular. Eu aș vrea să vă spun că am fost 30 de ani director, am condus o unitate și știu cu ce se mănâncă economia. Sunt consilier din 1996 și în mandatele mele și de consilier, și de viceprimar am fost implicat în problemele orașului și am făcut foarte multe: în timpul mandatului meu cu Ioan Mura primar s-a deschis uzina de apă, m-am implicat și am reușit să schimbăm varianta centurii de ocolire a orașului pe unde este acum pentru că se dorea prin Teiuș să traverseze, erau interese și am ajuns până la Comisia Europeană. În mandatul meu s-au făcut două săli de sport și nu vreți să știți de câte ori au dorit să întrerupă lucrările că nu aveau descărcare de sarcină arheologică. Am făcut îndiguirea orașului și aș vrea să știe tineretul liberal ce am realizat și că nu am fost popular. Era bine să fie pe vremea aia, dar nu era.”, a menționat consilierul social-democrat Valentin Dascălu.

El a făcut referire la un comunicat apărut pe pagina de Facebook a PNL Caransebeș. Valentin Dascălu le-a transmis că atunci când mai doresc să scrie să îi mai întrebe pe colegii lor mai bătrâni care cunosc adevărul.

Consilierul a fost mâhnit că după ce a fost rugat să se implice ca vicepreședinte în clubul de volei al orașului a ajuns, după ce echipa a fost desființată, să fie târât într-un dosar penal fără justificare și să primească de la ANAF sesizări de popriri pe contul personal pentru că Primăria nu a alocat toți banii ca să fie plătite datoriile clubului.

Am fost ales de către Consiliul Local să fac parte din Consiliul de Administrație al Clubului de Volei. Când s-au plâns de fonduri în 2016, când domnul primar și-a început mandatul, i-am spus «haideți să nu mai înceapă un campionat dacă nu sunt bani pentru că vom rămâne cu datorii» și mi-a spus că nu dă bine la imagine. Da, nu dă bine și s-a ajuns la datorii și eu am ajuns până acum să am plângere penală de 3 ori făcută de Primărie și să fiu somat de ANAF pentru o sumă de 8.000 de lei care nu s-a putut achita pentru salariile jucătorilor. Eu am fost desemnat în club din partea Consiliului Local și uite unde s-a ajuns.”, a declarat consilierul Valentin Dascălu.

banner 970 x 250