Consilierii reșițeni, chemați să semneze condica la DNA!

sedinta cl resita

Mărturisirea a fost făcută de primarul Ioan Popa într-o conferință de presă susținută astăzi la Reșița.

Printre alte subiecte discutate, referitoare la prezentarea bugetului pe 2023 și la proiectele pe care municipalitatea le are în vedere pentru anul în curs, edilul-șef s-a arătat nemulțumit de unele imperfecțiuni ale Ministerului Justiției și a dat un exemplu chiar din primăria pe care o conduce.

Mâine (joi – 26 ianuarie- nr.), jumătate dintre consilierii locali vor fi la DNA, la Timișoara, iar poimâine, cealaltă jumătate. Au fost convocați la Timișoara, la DNA, pentru nu știu ce ședință de Consiliu Local de acum doi ani. Nu cunosc amănunte, nici nu este treaba mea. Eu știu de la ei, pentru că oamenii s-au panicat. Oamenii se întreabă «De ce mergem noi la DNA?». Și vorbesc unii cu alții. «Tu mergi la DNA?», «Păi și eu merg». «Tu când mergi, joi?». «Și eu tot joi, păi hai să mergem cu aceeași mașină». Este și puțin stupid, pentru că ar fi fost frumos ca un procuror de la DNA să se deplaseze la Reșița, în loc să meargă acolo 17 sau 20 de consilieri locali, să se prezinte într-un birou acolo ca pe vremea Gestapoului. Nu este o chestie rațională. Stupizenia e cu atât mai mare cu cât toată șandramaua asta se întâmplă pe baza unei reclamații făcute, probabil, de vreun om nebun!”, a spus Ioan Popa.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Primarul a mai precizat că și el a fost pus într-o situație similară, în urmă cu ceva timp, fiind nevoit să dea explicații într-o speță necunoscută: „Și eu am fost la Timișoara acum patru luni, într-un proces la Curtea de Apel. Nu știam cu cine. Am zis să mă duc, să văd. Nu mi-am angajat avocat, și m-am trezit cu Marius Hegheduș intrând pe ușă în sala de judecată. Asta este, am proces cu Marius Hegheduș! Veneau pe acolo oameni în cătușe, oameni scoși din pușcărie, aduși să depună declarații, iar primarul stă cu Hegheduș la Curtea de Apel.”, a mărturisit Popa.

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/