Consilierii lugojeni mută banii dintr-un buzunar în altul

sedinta consiliului local lugoj

Consilierii locali din Lugoj se vor întruni într-o ședință extraordinară care va avea ca subiect principal rectificarea bugetului local.

Consiliul Local al Municipiului Lugoj se reunește vineri, 15 septembrie, de la ora 12.00, în ședință extraordinară. Întrunirea va avea loc în sala de protocol a Primăriei. Pe ordinea de zi sunt doar două puncte.

Unul vizează rectificarea bugetului local pe acest an, mai exact transferarea excedentului din 2022 în valoare de 85.050.23 mii lei. O parte din acești bani, 81.020.66 mii lei, vor fi alocați pentru finanțarea cheltuielilor secțiunii de dezvoltare.

1000x200 dacus 02

Cel de-al doilea punct vizează completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 88 din 31.03.2023 privind aprobarea agendei culturale din acest an a Casei de Cultură a Municipiului. Astfel, se vor aloca 10.000 de lei pentru filmul documentar „Maria Voronca… o viață în teatru” și 80.000 lei pentru ediția cu numărul 15 a Festivalului Internațional de Teatru „Festteam Art”.

Ședința este publică, iar aleșii locali care nu pot participa fizic în sala de protocol au opțiunea de a intra la dezbateri și online. În funcţie de amendamentele ce vor fi făcute la startul şedinţei, ordinea de zi va putea fi completată cu alte proiecte suplimentare.

publicitate si promovare online banner maxagro