Cons Eletrificarea Instal se extinde! De acum, serviciile vor include și panourile fotovoltaice

cons panouri
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În ultima perioadă, cea mai frecventă întrebare adresată specialiștilor de la Cons Electrificarea Instal a fost cea legată de montarea panourile fotovoltaice. După 25 de ani de activate, încununați cu succes, în sectorul energetic, răspunsul a fost categoric: da!

„Da, am decis să ne implicăm și în această categorie de lucrări, deoarece atestările și certificările deținute nu fac decât să certifice experiența și consecvența serviciilor oferite!

În cei peste cei 25 de ani de activitate: calitatea, respectul față de parteneri, standardele ridicate în implementarea proiectelor, argumentează extinderea domeniului de activitate prin acordarea de consultanță, întocmirea documentelor în vederea obținerii statutului de prosumator, precum și montarea de panouri fotovoltaice de cea mai înaltă calitate!”

Ia acum decizia de fi! Tu ești cel care decide pentru tine!

Un panou solar fotovoltaic, spre deosebire de un panou solar termic, transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică. Componentele principale ale panoului solar fotovoltaic sunt celulele solare. Panourile solare fotovoltaice se utilizează separat sau legate în baterii pentru alimentarea consumatorilor independenți sau pentru generarea de curent electric ce se livrează în rețeaua publică.

1000x100 (3)

Pentru a îndeplini condițiile impuse de producerea de energie electrică, celulele solare se vor asambla în module fotovoltaice. Panourile pe care sunt montate asigură și:

-protecție transparentă împotriva radiațiilor și intemperiilor,
-legături electrice robuste,
-protecția celulelor solare rigide de acțiuni mecanice,
-protecția celulelor solare și a legăturilor electrice de umiditate,
-asigurare unei răciri corespunzătoare a celulelor solare,
-protecția împotriva atingerii a elementelor componente conducătoare de electricitate,
-posibilitatea manipulării și montării ușoare.

Cons Electrificarea Instal garantează calitatea materialelor, cât și cea a serviciilor de înalt profesionalism, așa cum deja și-a obișnuit clienții în toți acești ani. Este compania care activează în multiple domenii de activitate aflate în legătură directă sau conexă cu ENERGIA. Soluțiile oferite sunt complete, realizate la cele mai performante și exigente standarde.

Domeniul principal de activitate: proiectarea și execuția rețelelor electrice de 0,4 – 400 KV, a posturilor de transformare, a branșamentelor electrice, a instalațiilor electrice interioare, a instalațiilor de curenți slabi (automatizări, protecții prin relee, semnalizări, cabluri fir pilot, linii Tc, cablu fibră optică etc.), a instalațiilor de paratrăsnet și a instalațiilor de legare la pământ, montare a bateriilor staționare și montarea bateriilor de condensatoare. Inclusiv realizarea infrastructurii pentru rețelele electrice.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/