Conferință regională – oportunități de finanțare în Regiunea Vest în anul 2023

Centrul Regional de Afaceri din Timisoara al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura
gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) organizează o conferință regională interactivă în care se vor aborda cele mai noi informații privind fondurile europene disponibile în vest.

Conferința se va desfășura sub genericul „Noi soluții de finanțare europeană în anul 2023. Oportunități de finanțare în Regiunea Vest”. Evenimentul va avea loc în 13 iunie, ora 11.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Sala Banat.

Scopul conferinței este de a face cunoscute diferite programe de finanțare de la nivel central și din Regiunea Vest, în vederea prezentării oportunităților de finanțare care urmează a fi lansate pentru organizațiile private și publice din regiune, prezentate de experți în domeniu.

publicitate Timisoara banner maxagro

În deschiderea conferinței vor lua cuvântul Florica Chiriță, președintele CCCIAT, iar din partea AMCOR – președintele Petre Luigi Luican și Marian Mocan – vicepreședinte. Și-au anunțat participarea reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Agenției pentru Dezvoltare Regională Regiunea Vest, Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și Organismului Intermediar Regional pentru Programe Europene Capital Uman Regiunea Vest.

Lucrările conferinței vor fi urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri. Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de înscriere (până la data de 5 iunie). Confirmarea participării se face accesând acest link.

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/