Conferința de lansare a proiectului Sisteme de pregătire pentru situații de urgență în regiunea transfrontalieră Moldova Nouă – Golubac

UAT Oraș Moldova Nouă în parteneriat cu Primăria Golubac (Serbia) a demarat proiectul pentru Sisteme de pregătire pentru situații de urgență.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de îmbunătățirea calității vieții transfrontaliere din zona Dunării prin creșterea nivelului de securitate și conștientizare a cetățenilor din ambele orașele prin gestionarea eficientă a situațiilor de urgență și pregătirea acestora.

Proiectul va genera modalități eficiente de reacție, la nivelul autorităților locale, în caz de urgență, prin acumularea de informații teoretice și practice, prin investiția în echipamente și prin schimbul de know-how între parteneri.

În cadrul acestui proiect, UAT Moldova Nouă organizează conferința de lansare în data de 14 noiembrie 2017, ora 11:00 la Casa de Cultură.

Sperăm să participe alături de membrii echipei toți cei interesați, și în special reprezentanții mediacare  au rolul de a promova și disemina informațiile în rândul populației.

Data preconizată pentru finalizarea proiectului este 15.04.2019.

 

Persoană de contact: Cânpeanu Mirela

Manager de proiect: Șdeorna Sorin

Tel: 0255 540997

Email: pmn_invest@yahoo.com