Conducta cu alegații și ingerințe politice a inundat rețelele sociale

La robinetele reșițenilor din zona centrală n-a curs ieri, timp de ore bune, strop de apă, ceea ce a făcut ca, pe Facebook, să curgă înjurături la adresa reprezentanților Aquacaraș. Prilejul perfect și pentru achitarea unor facturi politice!

„Vă aducem la cunoștință că în data de 28.12.2019 am fost nevoiți să intervenim, cu celeritate, la o avarie a conductei magistrale, ce alimentează cu apă zona centrală a municipiului Reșița. Avaria a avut loc în zona Podului Cultural. Dificultatea intervenției, vechimea conductei, poziția spărturii,  au ridicat probleme tehnice deosebite, prelungind timpul de remediere, estimat inițial. Dorim să precizăm că gestionarea deciziilor legate de oportunitatea unei intervenții, este hotărâtă de către tehnicienii și specialiști, ce sunt angajați ai societății de zeci de ani. Alegațiile referitoare la ingerința ocultă a politicului, în managementul firmei, sunt tendențioase și lipsite de substanță”, a transmis Aurel Ciurel, purtătorul de cuvânt al Aquacaraș. 

Reprezentantul societății de apă și canal din Caraș-Severin a prezentat cu aceeași ocazie scuze reșițenilor afectați de avarie, subliniind că nu a fost o intervenție programată, ci una independentă de voința conducerii sau angajaților Aquacaraș. „Nu dorim să ne exonerăm de responsabilitatea și obligațiile ce ne revin, în calitate de furnizor de servicii. Ne asumăm răspunderea pentru deficiențele legate de comunicarea rapidă a iminenței sistări a furnizării apei, promițând că, pe viitor, vom remedia disfuncționalitățile în relația cu voi, clienții noștri”, a mai spus Ciurel.