Conducerea Spitalului CF din Timișoara a fost schimbată! Decizia aparține Ministerului Transporturilor

Spitalul CF din Timișoara va avea, începând de mâine, o altă conducere. Decizia a fost luată de Ministerul Transporturilor, ordonatorul de credite al unității sanitare.

Marius Olaru, cel care a condus Spitalul CF, va fi înlocuit cu directorul medical, Stela Iurciuc. Potrivit ordinului, mutarea va fi făcută oficial începând de mâine, în contextul în care, la aceeași dată, va expira mandatul lui Marius Olaru.

„Am primit ordinul ministrului Transporturilor în data de 30 aprilie. Mandatul fostului manager va expira pe data de 2 mai și a fost emis ordinul acesta. Chiar și în perioada de pandemie, ordonator de credite rămâne tot Ministerul Transporturilor. Ca organizare, cu Planul Alb, ținem de Ministerul Sănătății”, a declarat, pentru Express de Banat, medicul Stela Iurciuc.

Spitalul CF din Timișoara este spital suport în lupta COVID-19, iar Stela Iurciuc spune că a fost implicată cot la cot cu conducerea unității în ceea ce privește activitatea managerială, oferind suport din funcția de director medical.

„Eu am fost director medical, managerul este un om extraordinar, cu care am colaborat foarte bine. El este jurist de meserie și a apelat foarte mult la părerea mea ca și medic pentru că erau probleme legate și de organizarea medicală. Noi am colaborat foarte bine și cred că ne-am descurcat foarte bine”, a mai spus Stela Iurciuc.

Sursa foto: ziuadevest.ro