Conducerea PNL Caransebeș se teme de alegeri locale?!

Fostul președinte PNL Caransebeș, primarul Felix Borcean, îl provoacă pe actualul lider la grăbirea alegerilor în organizația locală, bănuind că acesta s-ar teme de rezultat. Opinia este una personală, neîmpărtășită însă de președintele Andrei Ungur.

Felix Borcean spune că simte o tensiune în partid tocmai pentru că are și el simpatizanții săi care ar putea pune probleme la alegerile pentru conducerea organizației locale.

În replică, președintele interimar Andrei Ungur a luat afirmația lui Borcean ca pe o glumă, spunând ironic: „Eu personal ce să spun… Am o frică de el, de Ștefan, de Minea și gașca care mai este pe lângă Felix Borcean, de nu mai pot!”.

Ungur a mai adăugat că s-a decis să nu se organizeze alegeri în rândul organizației locale înaintea europarlamentarelor și cel mai probabil la următorul Birou Județean va propune o dată pentru organizare. „Noi am înaintat o primă dată, însă a coincis cu mitingul de susținere și prezentare a candidaților la europarlamentare de la Timișoara. Biroul va fi ales în perioada următoare. Nu este nimic nestatutar, urmăm calea firească”, a mai declarat Andrei Ungur.