Conducere nouă la spitalul din Caransebeș! Vechiul manager și-a reziliat contractul!

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș are un manager nou. Directorul medical Marius Ionuţ Mihăilică va ocupa funcția de manager interimar, până la organizarea concursului pentru funcția de conducere a SMU Caransebeș.

Marius Ionuţ Mihăilică îl înlocuiește pe Claudiu Hirţea, care şi-a reziliat contractual de manageriat cu acordul părţilor şi s-a întors la Casa Națională de Sănătate București, Direcția de Control, post pe care l-a ocupat înainte de a veni la conducerea SMU Caransebeș.

Marius Ionut Mihăilica, în vârstă de 33 de ani, este medic specialist în pneumologie și locuiește în Caransebeș de șase ani de zile. A devenit medic la SMU Caransebeș de la începutul anului 2010, iar ca manager are sarcina de a continua proiectul de reabilitare a spitalului în valoare de 8 milioane de euro, bani promiși de Ministerul Sănătății. În prima etapă este în curs de derulare licitația pentru desemnarea constructorului care va executa lucrările.

leader board 728 x 90 px

În locul lui Mihăilică, director medical interimar al unității medicale din Caransebeș a fost desemnat medicul radiolog Călin Ioan Grozăvescu, inițiatorul proiectului de reabilitare a Compartimentului de Radiologie Imagistică, în urma căruia aparatură medicală de înaltă performanță a ajuns la Caransebeș. Întreaga valoare a proiectului cu finanțare europeană a fost de 4,5 milioane de euro.