Conducere nouă la spitalul din Caransebeș! Vechiul manager și-a reziliat contractul!

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș are un manager nou. Directorul medical Marius Ionuţ Mihăilică va ocupa funcția de manager interimar, până la organizarea concursului pentru funcția de conducere a SMU Caransebeș.

Marius Ionuţ Mihăilică îl înlocuiește pe Claudiu Hirţea, care şi-a reziliat contractual de manageriat cu acordul părţilor şi s-a întors la Casa Națională de Sănătate București, Direcția de Control, post pe care l-a ocupat înainte de a veni la conducerea SMU Caransebeș.

Marius Ionut Mihăilica, în vârstă de 33 de ani, este medic specialist în pneumologie și locuiește în Caransebeș de șase ani de zile. A devenit medic la SMU Caransebeș de la începutul anului 2010, iar ca manager are sarcina de a continua proiectul de reabilitare a spitalului în valoare de 8 milioane de euro, bani promiși de Ministerul Sănătății. În prima etapă este în curs de derulare licitația pentru desemnarea constructorului care va executa lucrările.

În locul lui Mihăilică, director medical interimar al unității medicale din Caransebeș a fost desemnat medicul radiolog Călin Ioan Grozăvescu, inițiatorul proiectului de reabilitare a Compartimentului de Radiologie Imagistică, în urma căruia aparatură medicală de înaltă performanță a ajuns la Caransebeș. Întreaga valoare a proiectului cu finanțare europeană a fost de 4,5 milioane de euro.