Condiții de mall. Scaunele vechi de zeci de ani se înlocuiesc cu fotolii de calitate la Dacia!

po 1000x100px (3)

În această săptămână a început procesul de modernizare a cinematografului din Reșița. Vechile scaune, care i-au deranjat pe cinefili, se înlocuiesc cu unele comode, de ultimă generație.

Prețul de achiziție al acestora a fost unul extrem de bun, astfel că Primăria Reșița a luat decizia să renunțe la vechiul mobilier, iar anticele scaune să le înlocuiască cu unele comode. În plus, acestea vor fi dotate cu loc special pentru sucuri sau apă, astfel încât cei care aleg să vizioneze un film nu se vor mai chinui să își țină sticlele în brațe timp de două ore.

scaunde noi la dacia scaune noi la dacia

tm4ua media express de banat (100x1000px)

În plus, ca să nu întrerupă difuzarea filmelor, procesul de schimbare a scaunelor se va face pe etape, iar cel mai probabil, la finele lunii, întreaga sală va fi ca nouă. Prin urmare, de acum înainte și condițiile vor fi ca la mall, așa că drumurile la Timișoara chiar nu își vor mai avea rostul.

FOTO: Facebook.com

banner 970 x 250

Comments

  1. Nutu says:

    Se pare ca in viitorul apropiat isi vor avea rostul

    „Unul dintre principalele puncte de atracţie al noului mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City. Multiplex-ul cuprinde în total 14 săli digitale performante, cu o capacitate sporită, dintre care o sală dotată cu tehnologia 4Dx. 4Dx este una dintre cele mai importante inovații din istoria cinematografiei, oferind o experiență pentru toate cele 5 simțuri. Noua sală dedicată acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile și efecte speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran, precum vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, ploaie și mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât și 3D. Cu o capacitate totală de 2.400 de locuri şi o suprafaţă de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei”