Condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, a continuat să distribuie substanţe interzise!

Încă de când a intrat în atenția anchetatorilor, Romeo Covaci a șocat prin lipsa totală de disciplină față de condițiile impuse de judecători. Prins cu droguri și trafic de droguri, Covaci a reușit să scape doar cu o măsură blândă restrictivă de libertate, fiind pus sub control judiciar.

Deși se afla sub control judiciar, acesta a continuat să vândă droguri, fapt pentru care a fost arestat preventiv. Trimis în judecată, Tribunalul Caraș-Severin l-a găsit vinovat pentru trafic de droguri, dar, în ciuda indisciplinei manifestate, l-a condamnat la o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu suspendare.

Nici de această dată Romeo Covaci nu s-a potolit și a continuat să vândă substanțe psihotrope, fapt pentru care Tribunalul Caraș-Severin a revocat măsura suspendării pedepsei, Romeo Covaci ajungând la Penitenciarul „Popa Șapcă” din Timișoara.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din Caransebeș au pus ieri în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Caraș-Severin.

„Acesta era condamnat la 4 ani de închisoare pentru efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii. În fapt, cel în cauză a coordonat o grupare specializată în efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv, fiind condamnat de Tribunalul Caraș-Severin la pedeapsa închisorii cu suspendare, sub supraveghere. Ulterior, bărbatul a continuat să se aprovizioneze cu acest tip de substanțe pentru consum propriu și în scopul distribuirii lor contra cost. Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul din Timișoara pentru executarea pedepsei”, comunică ag. șef adj. Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.