Condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, a continuat să distribuie substanţe interzise!

Încă de când a intrat în atenția anchetatorilor, Romeo Covaci a șocat prin lipsa totală de disciplină față de condițiile impuse de judecători. Prins cu droguri și trafic de droguri, Covaci a reușit să scape doar cu o măsură blândă restrictivă de libertate, fiind pus sub control judiciar.

Deși se afla sub control judiciar, acesta a continuat să vândă droguri, fapt pentru care a fost arestat preventiv. Trimis în judecată, Tribunalul Caraș-Severin l-a găsit vinovat pentru trafic de droguri, dar, în ciuda indisciplinei manifestate, l-a condamnat la o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu suspendare.

publicitate online in ziar Express de Banat

Nici de această dată Romeo Covaci nu s-a potolit și a continuat să vândă substanțe psihotrope, fapt pentru care Tribunalul Caraș-Severin a revocat măsura suspendării pedepsei, Romeo Covaci ajungând la Penitenciarul „Popa Șapcă” din Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din Caransebeș au pus ieri în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Caraș-Severin.

„Acesta era condamnat la 4 ani de închisoare pentru efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii. În fapt, cel în cauză a coordonat o grupare specializată în efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv, fiind condamnat de Tribunalul Caraș-Severin la pedeapsa închisorii cu suspendare, sub supraveghere. Ulterior, bărbatul a continuat să se aprovizioneze cu acest tip de substanțe pentru consum propriu și în scopul distribuirii lor contra cost. Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul din Timișoara pentru executarea pedepsei”, comunică ag. șef adj. Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/