Concursuri cu premii pentru pensionarii Reşiţei! Primăria oferă sejururi la Herculane şi excursii în Clisura Dunării!

Orice s-ar spune despre echipa adusă de Nelu Popa la conducerea municipalităţii reşiţene, numai de lipsă de idei nu poate fi aceasta bănuită!

În seria de acţiuni organizate pentru pensionarii din oraş, Primăria Reșița mai anunţă una. Prin Direcția de Asistență Socială, municipalitatea invită bătrânii interesaţi de acţiune să se înscrie la Cupa Seniorilor, un concurs de șah, table și remi pentru persoanele de vârsta a III-a. Acesta se va desfăşura la Centrul pentru Persoane Vârstnice, de pe str. Teilor, şi în incinta Clubului pentru Persoane Vârstnice, de pe strada George Enescu nr. 4, în perioada 18 aprilie – 5 mai.

Concursul este dotat cu premii… turistice. „Seniorii Reşiţei interesaţi sunt invitaţi să se înscrie la sediul Primăriei sau la centrele unde se va desfăşura evenimentul, până în data de 16 aprilie. Premiile oferite în cadrul acestui concurs, de către primărie, în parteneriat cu Bacolux Hotels, sunt: locul I – 5 zile demipensiune la Diana Resort Herculane, locul II – 3 zile demipensiune la Diana Resort Herculane, locul III – excursie la Moldova Nouă şi plimbare cu Vaporetul pe Dunăre“, informează Biroul de presă al Primăriei Reşiţa.

Pentru înscrieri sau alte detalii suplimentare, se pot apela numerele de telefon 0255/221964 sau 0720314905, precizează reprezentanţii administraţiei publice locale.