Concursul „Alergăm pe verticală”, o reușită de la prima ediție

Prima ediție a concursului „Alergăm pe verticală”, organizată la panoul de cățărare din Caransebeș, și-a desemnat câștigătorii. Cu această ocazie a fost inaugurat panoul care a fost reabilitat prin grija mai multor asociații din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

La proba de viteză, manșă, categoria de vârstă 3-5 ani SpiderKids, Anton Adam, Alexandru Șandor și Elsa Cinca sunt câștigătorii, la categoria 6-10 ani BatKids: Mihai Ghiorcoș-Pană, Emma Zahan, Mihai Gherase au fost desemnați câștigători, la categoria 11-14 ani IronKids băieți: Andrei Muntean, Gabriel Raita, Cosmin Bădărău, iar la fete Estera Vântoaia („Fără limite” Lupeni), Patricia Putică (Caransebeș), Giulia Pârvu (Caransebeș). La categoria plus 19 ani fete: Alexandra Krasta (Alternative Timișoara), Camila Silva („Fără Limite” Lupeni), Flavia Preda (Alternative Timișoara), la băieți plus 19 ani: Cătălin Pârva (Alternative), Andrei Simu (Alternative), Felipe Silva („Fără limite” Lupeni). La proba de dificultate (dificultate, cap de coardă) fete: Estera Vântoaia, Alexandra Krasta și Camila Silva, iar la băieți: Cătălin Pârva (Timișoara), Felipe Silva (Lupeni) și Florin Chețan,  Alternative din Timișoara.

Prin participarea a doi concurenți brazilieni și două concurente norvegiene, membri ai clubului Fără limite din Lupeni, concursul organizat în premieră la Caransebeș a căpătat caracter internațional.

Organizatorii acțiunii sunt Asociațiile Muntele Mic Extrem, Gugulanii Sportivi și SimȚim la Fel din municipiul de pe Timiș, susținute financiar de Primăria Caransebeș și mai multe societăți comerciale. Următorul obiectiv al membrilor implicați în promovarea diverselor sporturi în municipiu este amenajarea unui skatepark în zona de agrement Teiuș.