Concerte cu Feli și Direcția 5 lângă Timișoara, la Zilele Dumbrăviței

Feli la Timisoara concerteaza la Zilele Dumbravitei
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Este distracție mare în acest sfârșit de săptămână lângă Timișoara. Feli și Direcția 5 vor concerta în cadrul Zilelor Dumbrăviței.

Primăria Dumbrăvița anunță că a pregătit un program bogat cu ocazia zilelor comunei. Evenimentul se va desfășura în perioada 2 – 3 septembrie.

Timp de două zile, Parcul Central va fi animat de o serie de concerte live, piese de teatru, târg cu produse locale și ateliere pentru copii. Toate pentru a celebra împreună „Zilele Dumbrăviței”. Această ediție va cuprinde o varietate de activități pentru toate vârstele și gusturile, zonă de street food și multe surprize. Activitățile vor avea loc în intervalul orar 10.00 – 23.00”, a informat instituția.

Potrivit Primăriei Dumbrăvița, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21.00, pe scenă va urca Feli, iar duminică, 3 septembrie, tot de la ora 21.00, va concerta Direcția 5.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

De asemenea, atmosfera va mai fi animată de Luise, Melting Dice, The Other You, Tembaza, Euphoria, Orchestra Pink și DJ B.Mike, prezenți și aceștia la Timișoara.

Mai multe informații și detalii despre program sunt disponibile AICI!

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/