Concert Voltaj și spectacol de muzică populară la Timișoara, de 1 Decembrie

Primăria Timișoara a anunțat programul pregătit pentru ziua de 1 Decembrie. Astfel, în Piața Libertății va avea loc un spectacol de muzică populară, urmat de un concert al trupei Voltaj. De asemenea, nu va lipsi retragerea militarilor cu torțe, precum și o prezentare de arme de luptă.

Primăria Timișoara informează că a pregătit un program al manifestărilor dedicate zilei de 1 Decembrie. Astfel, timișorenii, și nu numai, sunt așteptați în Piața Libertății, unde este pregătit un spectacol de muzică populară, începând cu ora 18.00.

Mai precis, pe scenă vor urca Ansamblul „Timișul” și invitații săi, precum și reprezentanți ai câtorva zone importante ale țării: Niculina Stoican (Oltenia), Alexandru Brădățan (Moldova), Traian Stoiță (Ardeal), însoțiți de bănățenii noștri, Maria Milu Sorescu și Vasile Conea.

De asemenea, nu va lipsi retragerea militarilor cu torțe, a căror trecere prin Piața Libertății este prevăzută în jurul orei 19.00. Totodată, va avea loc și o prezentare de arme de luptă din perioada Primului Război Mondial, de la ora 17.00, tot în Piața Libertății.

După Ansamblul „Timișul”, în Piața Libertății va concerta trupa Voltaj, care va rămâne să bucure publicul până la ora 21.00.