Concert simfonic caritabil la Casa de Cultură Moldova Nouă

În a treia zi de Crăciun, cu ocazia celebrării Sfântului Ștefan, bătrânul cu plete dalbe vine cu un cadou special pentru cei mari, un cadou menit să plaseze orașul de la malul Dunării sub semnul teatrului liric.

Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, alături de Orchestra Simfonică Timișoara, pregătesc un eveniment de vis în urbea condusă de Adrian Torma: un concert simfonic de cea mai înaltă calitate, concert care va fi găzduit de instituția culturală de la Dunăre vineri, 27 decembrie, începând cu ora 18.00.

Una din cauzele pentru care militează evenimentul se referă la sprijinirea cantinei sociale a Bisericii Ortodoxe „Sf.M.Mc. Gheorghe” Moldova Nouă. În acest sens, din încasările obținute din vânzarea biletelor de acces, Casa de Cultură Moldova Nouă se va ocupa ca acești bănuți să ajungă la cei care au nevoie de ei.

Totodată, în cadrul momentului simfonic, oamenii cu suflet mare vor avea posibilitatea de a face donații pentru a susține cauza Asociației Spitalului Orășenesc Moldova Nouă, o organizație non-profit, care pune pe primul plan dezvoltarea și îmbunătățirea activității unității spitalicești din orașul de la Dunăre, lucruri absolut necesare pentru cei aflați în impas.

Prețul unui bilet de acces pentru eveniment este de 20 de lei. În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2), în intervalul orar 08.00-16.00.

Orchestra Simfonică Timișoara va fi condusă de dirijorul Radu Popa, scena instituției culturale găzduind și soliști ai Operei Naționale Române din capitala Banatului.