Concert de colinde pentru reșițeni

Moș Nicolae vine cu un cadou pentru toți reșițenii: autoritățile locale le oferă un extraordinar concert de colinde. Cetățenii orașului de pe Bârzava sunt invitați astfel de primărie să se bucure de venirea iernii și de apropierea Crăciunului.

Primăria, împreună cu Filarmonica Banatul din Timișoara, organizează la Reșița un concert extraordinar de colinde. Corul ”Ion Românu” al Filarmonicii Banatul, dirijat de Lucian Onița, va susține pentru reșițeni un spectacol cu lucrări celebre de Crăciun și sărbători. Nu vor fi doar colinde românești, ci concertul va cuprinde și muzică din repertoriul sârbesc, irlandez sau sud-american.

“Accesul publicului se va face pe bază de invitaţii care se pot ridica gratuit de la Centrul de Informare din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, corpul I, la parter, zilnic între orele 08.00 – 16.00”, a declarat Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Reșița.

Concertul, care va avea loc chiar de Moș Nicolae, pe data de 6 decembrie, la Cinematograful Dacia, va începe la ora 18. Autoritățile speră ca un număr cât mai mare de cetățeni să se bucure de cadoul lor.

banner 1000 x 100 hd