Concert caritabil la Reșița. Pianistul Teo Milea îl ajută pe Narcis să-i calce pe urme

Prezent în România pentru turneul „2020 Winter Tour Romania”, renumitul pianist Teo Milea va susține un concert caritabil în orașul reședință al județului Caraș-Severin, artistul fiind impresionat de povestea lui Narcis Daniel Matei, elev în clasa a V-a al Liceului de Artă „Sabin Păuță” Reșița, cel care, în viitor, vrea să-i calce pe urme. Încasările obținute în urma evenimentului vor fi folosite în vederea achiziționării unui pian pentru tânărul Narcis, astfel încât visul elevului să poată deveni realitate.

În ciuda faptului că provine dintr-o familie numeroasă, greu încercată de viață, Narcis Daniel Matei învață foarte bine, studiază pianul și violoncelul, iar pentru pian a făcut o adevărată pasiune. Ținând cont de toate acestea, gestul lui Teo Milea nu are alt scop decât să-l ajute pe băiat să își continue studiile și să își îndeplinească visul.

Îndrăgitul artist, un mai vechi prieten al orașului, care a concertat în 2016 și 2018 la Zilele Reșiței, se află de data aceasta în România pentru turneul „2020 Winter Tour Romania”, aducând în fața publicului atât piese cunoscute de pe albumele sale „On white… and black keys” și „Open Minds”, cât și creații pianistice noi pe care le pregătește pentru un nou material discografic.

Câștigător al Votului Popular și finalist în Top 4 al bine-cunoscutului concurs „Searchlight” organizat de Radio CBC Canada, câștigător la categoria „2015 Classical Album of the Year” la radio SoloPiano.com US și al „Best Ambient/Instrumental Album” – The Akademia Music Awards cu ultimul său album „Open Minds”, aplaudat pe scene internaționale pentru muzica sa, Teo Milea e bucuros să revină acasă.

Pentru toți cei care iubesc muzica de calitate, dar și în atenția celor care vor să se alăture lui Teo Milea, astfel încât visul lui Narcis să se materializeze, concertul caritabil e programat să aibă loc, duminică, 9 februarie, ora 18.30, la Sala Lira.

Prețul unui bilet de acces la eveniment este de 50 de lei. Biletele se pot achiziționa începând cu data de 21 ianuarie de la Cinematograful Dacia, după următorul program:

– luni-miercuri, în intervalul 13.00-16.00;

– joi-vineri, în intervalul 09.00-14.00.