Concedieri! Administrația Buciu trimite în șomaj două asistente medicale și pe șeful de la Investiții

Două asistente medicale din rețeaua școlară a municipiului Lugoj vor fi concediate de către primarul orașului, după ce acestea au refuzat delegarea la centrele de vaccinare deschide de către autoritățile locale.

„Două asistente medicale de la cabinetele școlare au refuzat nemotivat delegarea în centrul de vaccinare, motiv pentru care le vom desface contractul de muncă. Nu mi se pare uman și nici legal să refuzi o detașare, pe aceleași atribuții. Doar pentru că nu ai chef de muncă! Să stea acasă sau să își găsească un alt serviciu aceste asistente, care nu au vrut să ajute comunitatea în această procedură extrem de importantă”, a spus Claudiu Buciu, primarul municipiului Lugoj.

Numărul plecărilor din aparatul administrativ va crește în următoarea perioadă, după evaluările ce vor fi făcute de către conducerea Primăriei. Până acum, cea mai importantă plecare din Primăria Lugoj este cea a șefului Direcției Investiții, Cotizo Negruțiu, eliberat din funcție săptămâna trecută de către primarul Claudiu Buciu.

leader board 728 x 90 px