Comunele Doclin și Forotic au bătut palma pentru gaz!

gaz metan

Pentru a-și spori șansele și a-și vedea visul împlinit, acela de a crea și la sat condiții similare cu cele de la oraș prin racordarea gospodăriilor la rețeaua de gaze naturale, primăriile Doclin și Forotic s-au asociat, urmând să depună împreună un proiect în vederea accesării fondurilor necesare implementării investiției.

Vin vești bune dinspre comuna Doclin, după ce primarul Dănuț Oană a anunțat că a obținut avizul tehnic de principiu de la Transgaz pentru racordare comunei la rețeaua de gaze naturale. Potrivit primarului Oană, următorul pas este întocmirea studiului de fezabilitate.

„Am început ridicările topo și intabularea străzilor, demers necesar implementării proiectului pentru alimentarea cu gaze naturale. Pentru reușita proiectului nostru, am încheiat un parteneriat cu Primăria Forotic, împreună vom realiza studiul de fezabilitate și tot împreună vom face toate demersurile necesare pentru a atrage fonduri pentru implementarea investiției. Am obținut avizul favorabil de la Transgaz, urmează să începem studiul de fezabilitate și să depunem proiectul. Fondurile dorim să le accesăm prin «Anghel Saligny», program care se va deschide în februarie, tocmai pentru astfel de investiții.”, a explicat primarul comunei Doclin.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)