Comuna Zăvoi a primit bani pentru dezvoltare!

lucrari drum

Mai multe unități administrativ-teritoriale din Caraș-Severin, printre care și comuna Zăvoi, au primit bani de la Ministerul Dezvoltării pentru continuarea investițiilor de infrastructură locală, derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Primăria Zăvoi are în derulare două proiecte cu finanțare de la bugetul de stat pentru rețea de canalizare și modernizare drumuri. Investițiile se derulează prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar lucrările se află în diferite stadii.

Zilele trecute, Ministerul Dezvoltării a virat peste 219 de milioane de lei în vederea decontării facturilor pentru 263 de obiective de investiții realizate în etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Caraș-Severinul a primit aproximativ 2,5 milioane de lei. Din această sumă, comunei Zăvoi i-a revenit aproape 425.000 de lei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Am primit o nouă tranșă pentru proiectul privind reabilitarea străzilor în Poiana Mărului, unde mai sunt ceva rigole și un pod de făcut. Cam 70-75% din investiție este realizată, așteptăm vremea bună, pentru a reîncepe lucrările, care au fost sistate pe perioada iernii. Valoarea totală a proiectului este de 4,8 milioane de lei și a presupus asfaltarea a 6,5 km de străzi. Cel de-a doilea proiect, derulat tot prin PNDL, presupune introducerea rețelei de canalizare în localitățile Zăvoi, 23 August și Valea Bistrei. Și cu acest proiect suntem aproape de final, fiind realizat în proporție de 80%.”, spune primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei.

publicitate si promovare online banner maxagro