Comuna Pojejena – tot mai curtată de investitori

Finalizarea lucrărilor de asfaltare a tronsonului de drum ce leagă comuna Pojejena de comuna Socol (DN57A) pare să aducă numai beneficii celor două comune.

Faptul că lucrările în cele două comune s-au desfășurat cu viteza luminii se datorează firmei responsabile cu executarea lucrărilor de reabilitare, care a dat dovadă de seriozitate și de implicare, pe de o parte, iar pe de altă parte, viceprimarul din Pojejena, Zvezdana Dragomir, spune că fără ajutorul deputatului Luminița Jivan, cea care a ridicat problema la Ministerul Transporturilor, nimic din tot ceea ce este astăzi, probabil, nu ar fi fost posibil.

Printre cei care se bucură de realizarea acestui tronson de drum, dincolo de șoferi, care nu vor mai fi nevoiți să treacă tot mai des pe la service-urile auto, sunt și cei din segmentul turistic: „Bucuria noastră este că avem acest sat de vacanță, la Divici, unde au venit foarte mulți investitori. Avem deja câteva pensiuni, iar numărul lor pare să crească. În plus, pescarii care vin în fiecare weekend în zonă cred că se bucură și ei foarte mult.”, afirmă Dragomir.

1000x200 dacus 02

În același timp, cu ajutorul drumului reabilitat s-au deschis și porțile spre oamenii de afaceri interesați să-și fructifice businessul: „La momentul actual avem investitori care s-au interesat, verbal, de piața noastră agroalimentară. De asemenea, se dorește construirea unei staţii peco între comunele Pojejena și Socol, oamenii nemaifiind nevoiți să vină la oraș pentru aceste necesități. Iar un lucru excelent pentru agricultorii din zonă se referă la deschiderea unui depozit de semințe. De ce spun excelent? Pentru că domnii care doresc să investească aici vor, ca în schimbul semințelor, să nu fi remunerați în bani, ci în produse (cereale), lucru care cred că va aduce beneficii tuturor părților implicate. Sperăm doar ca toate lucrurile aflate la stadiul de discuție să se concretizeze cât mai repede.”, a concluzionat viceprimarul comunei Pejejena pentru expressdebanat.ro.

publicitate si promovare online banner maxagro