Comuna Fârliug primește 22 de milioane de lei pentru dezvoltare

adriana saraor 620x400

Ministerul Dezvoltării a anunțat vineri că a finalizat lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny” pentru județul Caraș-Severin. Acestuia i-a fost alocată suma de 1.337.458.285,44 de lei pentru 127 de obiective de investiții. Printre comunele care primesc finanțare prin acest program se numără și Fârliug.

22 de milioane de lei sunt alocați unității administrativ-teritoriale Fârliug pentru obiectivul de investiții „Extindere rețea de alimentare cu apă în localitățile Fârliug, Dezești, Scăiuș, rețea de canalizare și stație de epurare în localitățile Fârliug, Dezești, Scăiuș, Remetea-Pogănici, Valea Mare și Duleu”.

„Comuna noastră este beneficiara unei finanțări de 22.000.000 lei. După Consiliul Județean și orașele județului, suntem printre fruntașii Carașului în ceea ce privește valoarea finanțării alocate comunei prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny». Cu ajutorul lui Dumnezeu vom duce la îndeplinire toate obiectivele propuse! Avem motive de bucurie, comuna noastră se dezvoltă!”, anunță primarul comunei Fârliug, Adriana Sărăor.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/