Computerul tomograf, folosit în automotive la Timișoara

computer tomograf continental timisoara
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Continental a investit la Timișoara în echipamente de ultimă generație pentru a identifica cele mai mici defecte ale pieselor folosite în industria automotive.

Ce se întâmplă atunci când este semnalată o posibilă problemă la un produs din cadrul Autonomous Mobility și este nevoie de o analiză complexă? Atunci intră în acțiune echipa Series Analysis Timișoara cu scopul de a identifica defectele semnalate de client sau din producție.

Echipamentele necesare desfășurării activității sunt unice pentru sediul automotive din Timișoara, cum ar fi computer-tomograful, aparatul de reballing și osciloscopul de 16 GHz.

„Activitatea echipei din Timișoara are impact la nivelul tuturor locațiilor Continental Autonomous Mobility din lume în ceea ce privește verificarea și analizarea anumitor tipuri de produse, pentru a identifica eventuale defecte sau pentru a confirma calitatea lor. Aceste echipamente înseamnă dezvoltarea de competențe în România și dezvoltarea unor echipe pasionate care setează viitorul mobilității”, a spus Simona Belea, Head of Continental Autonomous Mobility Romania.

1000x100 (3)

Computer-tomograful a fost instalat în septembrie 2023 și permite vizualizarea cu acuratețe ridicată a interiorului produselor, cum ar fi generația 4 și 5 de camere inteligente și găsirea posibilelor defecte mai rapid.

Computerul tomograf este singurul tomograf industrial din Continental Automotive Timișoara atestat metrologic în acest moment.

 

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/