COMPROMIȚĂTOR. Ministrul MAI Carmen Dan, numai un zâmbet lângă inculpatul Nelu Zaberca!

Deputata PSD Luminița Jivan a avut un rol esențial în compromiterea ministrului Carmen Dan, care s-a lăsat fotografiată cu zâmbetul pe buze în timp ce stă strâns lipită de un social-democrat judecat pentru înșelăciune!

Nelu Zaberca s-a făcut cunoscut în Moldova Nouă după ce mai multe bănci au fost nevoite să ceară executarea silită a acestuia pentru a recupera anumite sume de bani, dar mai ales după ce procurorii i-au deschis dosar penal pentru că ar fi umblat cu cioara vopsită. Astfel, pe rolul Judecătoriei Moldova Nouă există dosarul penal 151/261/2016, în care Nelu Zaberca e judecat pentru înșelăciune, în acest dosar existând nu mai puțin de nouă părți civile, bănci și instituții de recuperare a creanțelor. Interesant este că Nelu Zaberca a recunoscut și plătit o parte din prejudiciul imputat. Procesul penal continuă însă, următorul termen fiind programat în luna decembrie.

CITEȘTE ȘI: 

Țeparul Nelu Zaberca, trimis în judecată pentru înşelăciune!

Nelu Zaberca nu se ocupă doar de astfel de afaceri, ci și de politică. E membru PSD și s-a poziționat în tabăra Luminița Jivan în războiul pentru putere în PSD Caraș-Severin pe care deputata îl duce cu președintele în exercițiu, Ion Mocioalcă. Tocmai din acest motiv, Zaberca e plimbat tot mai des pe la București. Numai că, în loc să-l compromită pe Mocioalcă, a ajuns să facă asta cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Inculpat pentru înșelăciune, Zaberca s-a lipit de Carmen Dan într-o fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook. În imaginea respectivă, ministrul zâmbește larg, cel mai probabil, fără să aibă habar de CV-ul penal al lui Zaberca. Chiar și așa, gestul ministrului e de neiertat. Iar cum în tabăra Luminiței Jivan mai sunt și alți primari cu pedigree infracțional, aviz amatorilor de fotografii!