Complexul Atlantic din Reșița – refugiul ideal în zile caniculare!

timisoara capitala 2023

Dacă doriți să vă bucurați de momente răcoroase, nu trebuie decât să ajungeți în cartierul Lend, să treceți apa Bârzavei și exact acolo sunteți: în cel mai potrivit loc! La Complexul Atlantic, într-o ambianță deosebită creată de verdele ierbii, limpezimea apei și aerul curat, cu bazin de apă pentru înot, dar și un lac pentru pescuit.

Ștrandul își așteaptă clienții, punând la dispoziție toate serviciile ce aduc, la pachet, revigorare, zâmbete, bucurie și distracție. Complex Atlantic, care se întinde pe o suprafață de 40.000 mp, poate găzdui până la 400 de invitați pentru evenimente familiale sau corporatiste în cele două saloane ale sale, precum și în aer liber. În cadrul clubului Atlantic pot fi servite meniuri tradiționale, diferite meniuri a la carte. De asemenea, se pot organiza evenimente festive, întâlniri de afaceri, training uri, seminarii pentru angajați, nunți, botezuri, banchete și majorate.

Programul zilnic, la piscină, pentru cei care aleg să-și petreacă timpul liber în complex, este între orele 8.00 și 20.00. Taxa de intrare este aceeași și în acest sezon estival: 30 de lei în care este inclus și un șezlong. În cadrul clubului Atlantic pot fi servite meniuri tradiționale, meniuri cu specific italian și băuturi diverse.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Foarte important de reținut este faptul că există suficiente locuri de parcare, pentru care nu se plătește nimic. Complexul Atlantic este situat pe Strada Primăverii 3-5 din Reșița, județul Caraș-Severin.

untitled design set 970x90 px