Companii private din vest, în sprijinul refugiaților ucraineni. Se oferă spații de cazare, hrană și medicamente

banner gb1561f38f 1280

În parteneriat cu primăriile din Dumbrăvița și Becicherecu Mic, compania Casa Rusu pune gratuit la dispoziția refugiaților ucraineni peste 50 de locuri de cazare, cu posibilitate de extindere de până la 100, într-un spațiu propriu aflat în comuna Carani aflată în apropierea Timișoarei.

Locul de cazare este funcțional și dotat cu bucătărie, toalete, loc de joacă pentru copii și spații de depozitare.

„Pentru că înțelegem momentele dificile prin care trec aceste persoane alungate de război din propriul lor cămin, oferim și trei mese calde pe zi, servicii medicale gratuite. Totodată, Casa Rusu oferă cu titlu gratuit medicamente, truse medicale și orice este nevoie pentru a ajuta refugiații ucraineni care ajung pe teritoriul României. Compania pune la dispoziția autorităților autobuze pentru a transporta refugiații de la graniță până la locul de cazare temporară din localitatea Carani, județul Timiș.”, anunță reprezentanții companiei, printr-un comunicat de presă.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

De asemenea, fabrica de mobilă Rus Savitar oferă până la 200 de paturi din pal, neculisante, care pot fi amplasate în spații interioare oriunde în țară.

Cei care au nevoie de sprijin pot apela reprezentanții companiilor Casa Rusu și Rus Savitar la 0758.249.320, persoană de contact – Ana-Maria Dana.

banner 970 x 250