Companii de renume din vest își dau întâlnire cu studenții politehniști la o nouă ediție a Zilelor Carierei

zc 2021 1

Universitatea Politehnica Timișoara organizează, în perioada 25-29 octombrie, a XIX-a ediție a celui mai important târg de carieră din vestul țării – Zilele Carierei – care acum beneficiază de o durată mult mai mare. Companii de renume din vestul țării îi așteaptă pe studenții și absolvenții UPT în mediul online, iar prin intermediul conferințelor vor răspunde la toate întrebările celor interesați.

„Zilele carierei” sunt dedicate studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, internshipuri, locuri de muncă part-time sau full-time. Acțiunea are ca scop și întărirea parteneriatelor între mediul economic și Universitatea Politehnica Timișoara.

Evenimentul se va desfășura online, între 25 și 29 octombrie, între orele 10.00-16.00, timp în care studenții pot accesa ofertele companiilor și pot interacționa cu reprezentanții acestora prin intermediul standurilor virtuale disponibile AICI. În cadrul conferințelor organizate online, studenții pot intra în direct cu reprezentanții companiilor și pot aplica direct pentru ofertele de carieră în cadrul standurilor virtuale. Detaliile legate de conferințe (tema, ziua și ora), precum și întregul program al evenimentului sunt disponibile AICI.

La finalul fiecărei conferințe se va organiza câte o tombolă, la care participanții pot câștiga premii substanțiale. Detalii se pot găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

upt 1000x100