Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, amendată pentru incidentul de la Bigăr!

Trei mașini au fost avariate, în urmă cu câteva zile, în zona Cascadei Bigăr, iar evenimentul s-a lăsat cu sancțiuni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost amendată pentru că Secția de Drumuri Naționale Orșova nu și-a făcut treaba.

Trei mașini au fost avariate vineri, 5 mai, în zona Cascadei Bigăr din cauza unei scurgeri de motorină pe carosabil. Autoturismele au derapat și fie s-au lovit de parapetul de pe marginea drumului, fie au ajuns în șanț. Nu au existat victime, însă situația nici nu a trecut neobservată, așa că Secția 6 Rurală Bozovici a aplicat o amendă pentru necurățarea drumului. Vinovată se face Secția de Drumuri Naționale Orșova, însă neavând personalitate juridică, sancțiunea va fi aplicată Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Este vorba despre 21 de puncte amendă, ceea ce înseamnă 3.045 de lei.

În termen de 15 zile de la comunicare, sancțiunea poate fi contestată la Judecătoria Oravița. Dacă amenda nu va fi contestată în termenul legal, atunci va trebui achitată în 30 de zile. În caz contrar, se va iniția procedura de executare silită.