Colterm are un nou Consiliu de Administrație. Schimbarea a fost anunțată oficial de USR Timiș

Grupul consilierilor USR PLUS a propus, în cadrul ședinței AGA Colterm, numirea unui CA interimar nou, după ce aproape toți membrii Consiliului de Administrație ai companiei de termoficare și-au înaintat demisiile. 

Membrii Consiliului de Administrației ai Colterm care și-au înaintat demisiile în ședința AGA întrunită joi sunt Andrei Cotețiu, Oana Raluca Șandru, Romeo Petru Ursu, Emilian Valea, Florin Răvășilă, Lucian Blaga și Emil Șerpe.

„În aceste condiții, grupul consilierilor USR PLUS a propus numirea un CA interimar complet nou – cu experți și oameni de afaceri experimentați, care nu sunt membri de partid. Ei au făcut un apel către toți consilierii locali să voteze aceste propuneri. E primul pas spre normalitate într-o societate tributară vechilor cutume.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de USR PLUS.

Persoanele propuse de USR PLUS pentru a face parte din noul CA au fost votate de consilierii USR și PSD, în timp ce aleșii PNL nu au votat, iar cei de la Pro România s-au abținut. Astfel, noii membri ai CA interimar sunt Cristian Mîțu (administrator, consultant în domeniul energiilor din surse regenerabile), Alexandru Jude (director general Hidrotim SA), Ciprian Șorândău (decan la Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică), Irina Dumitrescu (economist, auditor), Andrei Pelin (conferențiar la FEAA, Universitatea de Vest), Ioan Dobosi (director executiv, Demark Construct) și Marian Mocanu (decan la Facultatea de Transporturi).

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Colterm are nevoie de o administrare profesionistă, lipsită de orice interferențe politice și capabilă să gestioneze situația economică și financiară dificilă în care se află compania.”, au mai transmis consilierii locali USR PLUS.

Pasul următor este organizarea unui concurs de selectare a membrilor CA.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/