Colterm, afectată de furtună. Timișorenii primesc apă caldă la parametrii reduși

promovare online Timisoara Casa Auto

Furtuna puternică de noaptea trecută a afectat și mai multe puncte termice din Timișoara. Astfel, Colterm anunță că pe parcursul zilei de astăzi va furniza apă caldă la parametrii reduși pe o mulțime de străzi. Între timp, reprezentanții societății lucrează la repararea stricăciunilor.

Furtuna puternică de noaptea trecută din Timișoara, care a fost urmată de ploi abundente și grindină, a afectat și mai multe puncte termice ale Colterm. Prin urmare, reprezentanții societății anunță că sunt nevoiți să furnizeze apă caldă de consum la parametrii reduși, în cursul zilei de astăzi.

Vor fi afectați consumatorii arondați punctelor termice Vulturilor, PT 98, 85, 82, 89, 63 și Corbului, respectiv abonații care domiciliază pe următoarele străzi: Ana Ipătescu, Banatul, Brâncoveanu, Calea Șagului, Castanilor, Martir O.Țintaru, Vulturilor, Citadelei, Cutezătorilor, Dâmbovița, Dreptatea, Filateliei, Fraternității, Fructelor, Frunzei, Genezei, Gh. Doja, C. Băran, Hebe, Mureș, Eternității, Bujorilor, Martir H. Sporer, Arh.D.Marcu, Steaua, Arh. V. Vlad, Musicescu, Cânepei, Hărniciei, Herculane, Iederei, Inului, Islaz, Mierlei, Râului,Teatrului, V. Onițiu, Săgeții, Viitorului, Vegetației, Zarand, Lacului, Talăngii,Transilvania, Grofșoreanu, Călin Nemeș, O. Goga, Al. Odobescu, C-tin Noica, N. Labiș”, a informat Colterm.

promovare banner maxagro

Totodată, la Centrala Termică Polonă echipele de intervenție Colterm au acționat pe tot parcursul nopții trecute, pentru eliminarea unei avarii produse ca urmare a furtunii, iar în cursul acestei dimineți a fost reluată furnizarea apei calde de consum.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, le mulțumim abonaților noștri pentru înțelegere și încredere și, nu în ultimul rând, dorim să îi asigurăm că depunem toate eforturile necesare reluării furnizării apei calde de consum, în cel mai scurt timp, în condiții optime, la toate punctele termice din oraș afectate”, a declarat Cristian Amza, administratorul special al Colterm.

publicitate tmc 640