Colorați Polivalenta în alb și roșu!

HC Adrian Petrea Reșița dispută în această după-amiază, de la ora 17, o altă partidă importantă din Liga Națională de handbal masculin. Adversara elevilor lui Adrian Petrea este puternica formație Potaissa Turda. Pentru meciul din această după-amiază, de la Sala Polivalentă, echipa reșițeană are nevoie de susținerea fanilor, cărora le-a lansat și o provocare, prin intermediul unei rețele de socializare.

„Ne-ați lipsit și n-am reușit încă să vă mulțumim fiecăruia pentru că ați ales să fiți un jucător puternic al HC Adrian Petrea, de aceea ne-am gândit ca duminică să purtăm cu toții cu mândrie culorile alb și (sau) roșu ale clubului. Haideți să proiectăm în tribuna Reșiței o imagine și o amintire memorabile! Surprindeți-ne cu orice combinație, armele pe care oricum le alegem mereu sunt creativitatea, jocul și zâmbetul! Haideți să îmbrăcăm Reșița în alb și roșu, veniți la Sala Polivalentă în tricou alb/roșu/alb&roșu! Vă așteptăm!“, se arată în comunicatul HC Adrian Petrea.

„Meciul cu Turda va fi unul foarte greu. Va fi total diferit față de cel cu Târgu Jiu. Turda vine la Reșița să câștige și noi trebuie să fim o nucă greu de spart pentru adversarii noștri. Contăm încă o dată pe sprijinul publicului și ceea ce e important este recuperarea sportivilor, pentru că ne-așteaptă meciuri grele în interval scurt de timp, duminică acasă cu Turda, miercuri în deplasare la Dinamo București“, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Partida HC Adrian Petrea Reșița – Potaissa Turda este în această după-amiază, de la ora 17, la Sala Polivalentă. Biletele vor fi puse în vânzare de la ora 15, la sală. Echipa reșițeană abordează acest meci de pe poziția a patra a clasamentului, cu 34 de puncte. Potaissa este pe locul 6, cu 32 de puncte.