Coliziune între două tiruri și un autoturism! Trei tineri au ajuns la spital

Un accident teribil a avut loc seara trecută pe DN 68A, pe raza localității Coșevița din județul Timiș. Trei victime au ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

În jurul orei 22.00 a avut loc o coliziune în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism, în total fiind vorba despre cinci persoane. La locul accidentului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, nouă pompieri și două echipaje SAJ.

„Un bărbat în vârstă de 21 de ani a condus un autoturism dinspre Ilia înspre Făget, iar la un moment dat s-a angajat într-o depășire neregulamentară a unui autocamion intrând în coliziune cu un alt autocamion care circula regulamentar din sens opus, ulterior fiind proiectat în autocamionul depășit. În urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv bărbatul în vârstă de 21 de ani și 2 pasageri din același autoturism, în vârstă de 20 și 19 ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit polițiștii județului Timiș.

Trei persoane se aflau în autoturism. Toate au necesitat îngrijiri medicale, iar pentru una dintre ele s-a intervenit în vederea descarcerării. Victima încarcerată a fost extrasă și predată echipajelor medicale. Toate cele trei persoane au fost transportate la spital.

A existat o scurgere mare de combustibil. Echipajele de pompieri au asigurat măsurile PSI necesare.