Colinde și tradiții de Crăciun, la Casa de Cultură Moldova Nouă!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Luna decembrie… Cea mai frumoasă lună din an! Este luna în care spiritul și magia Crăciunului se simt la tot pasul. Unde Moș Nicolae și Moș Crăciun vin să ne mângâie copilăria, iar colindele, care vestesc Nașterea Domnului, completează acest tablou mirific, presărând liniște și bucurie sufletească oriunde în jurul nostru.

Peste 100 de colindători sunt așteptați și în acest an să treacă pragul creștinilor (vestind Nașterea lui Iisus), în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului „Colinde și tradiții de Crăciun”, la Palatul Cultural din Moldova Nouă. Astfel, dincolo de tradiționalele cântece, transmise de la o generație la alta, prin viu grai: „În orașul Viflaim”, „O, ce veste minunată”, „Trei păstori se întâlniră” etc., anul acesta corurile au pregătit și piese dedicate Centenarului.

În cadrul spectacolului „Colinde și tradiții de Crăciun, în an centenar”, pe scena Casei de Cultură, vineri, 14 decembrie, începând cu ora 17, își vor face apariția corurile de la: Episcopia Caransebeșului, Asociația Culturală „Doina Banatului” Caransebeș și Seminarul Teologic Liceal „Episcopia Ioan Popasu” Caransebeș.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Spre bucuria celor care vor lua parte la acțiunile desfășurate la Casa de Cultură, de menționat este faptul că cea de-a doua ediție a spectacolului de colinde, găzduită de orașul dunărean, va beneficia și de prezența Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului.

Pentru toți cei interesați să ia parte la povestea ce urmează să se țese în orașul de la malul Dunării, e bine de știut că accesul la eveniment va fi liber.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/