Colegiul Național „CD Loga” din Caransebeș începe să prindă culoare

Prinde contur fața celei mai vechi școli din municipiul Caransebeș. Lucrările de reabilitare a fațadei Colegiului Național „CD Loga” sunt în grafic. Proiectul este susținut financiar de Primăria Municipiului Caransebeș.

La aproape un an de când lucrările de reabilitare a fațadei unității școlare au început, primarul municipiului a făcut o vizită de lucru pentru a observa stadiul lucrărilor, mai ales că pe perioada stării de urgență lucrările au fost încetinite.

Fațada de la Pedagogic este finalizată, din ce am observat eu, în proporție de 40%. Au intrat pe strada C.D. Loga, în mare parte există postamentul care mai trebuie făcut. Chiar în aceste zile am discutat cu directorul firmei de construcții care realizează lucrările despre plata unei facturi pe care i-am și achitat-o, deci noi suntem cu plata la zi, sper să avem același feedback și din partea lor. Din ceea ce am văzut eu, arată foarte bine partea care a fost executată până în prezent”, menționează primarul Felix Borcean.

Investiția se ridică la 2 milioane de lei, bani care au fost atribuiți atât din bugetul anului trecut, cât și din bugetul pe anul acesta. Lucrările constau în reparații la soclu, tencuieli și ancadramente, refacerea elementelor de decor de pe fațada liceului vechi de peste 100 de ani și pentru toate se va ține cont ca imaginea de final să fie la fel ca cea de la începuturile școlii.