Colectarea deșeurilor din Timiș, contracte de 163 milioane de lei

deseuri deponeu ghizela timis

S-au scos la licitație contractele pentru colectarea și transportul deșeurilor din două zone din Timiș. Valoarea vor trece de 163 de milioane de lei.

Primul contract vizează servicii pentru zona 4 Făget. Se vor colecta deșeuri reciclabile din hârtie, carton inclusiv ambalaje; deșeuri reciclabile din plastic și metal, inclusiv ambalaje; deșeuri reciclabile din sticlă; deșeuri reziduale; deșeuri abandonate; deșeuri periculoase și voluminoase.

Acest contract are o valoare de 65,5 milioane de lei.

Pentru colectarea și transportul deșeurilor din zona 3 Deta, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș va plăti 98 de milioane de lei.

„Principalele obiective privind gestionarea deșeurilor pentru perioada 2020-2030 și relevante la nivelul județului Timis sunt stabilite pe baza obiectivelor și țintelor prevăzute în PNGD: creșterea etapizată a gradului de pregătire pentru reutilizare și reciclare a deșeurilor municipale menajere si similare; colectarea separată a deșeurilor stradale; colectarea separată a biodeșeurilor; reducerea cantității depozitate de deșeuri biodegradabile municipal; creșterea gradului de valorificare energetică a deșeurilor municipal”, se arată în caietul de sarcini.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Contractele se vor încheia pentru o perioadă de 10 ani. Firmele interesate pot depune oferte până în 2 august.

 

 

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/