Calum Scott, Editors și Faithless vin la Codru Festival

codru festival timisoara
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Codru Festival anunță nume noi care vor urca pe scena din Timișoara. Calum Scott, Editors și Faithless completează lineup-ul evenimentului ce va avea loc între 30 august și 1 septembrie.

Cei trei se alătură altor nume sonore precum Patrice, Wilkinson, Vița de Vie sau Vama. Ediția de anul acesta vine cu o altă surpriză pentru fani – Codru Festival se mută din Pădurea Bistra în inima Timișoarei, în Parcul Central din oraș.

Aflat la cea de-a patra ediție, Codru a fost inclus de două ori în top 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Festival în cadrul European Festival Awards. Peste 100.000 de persoane sunt așteptate la Timișoara între 30 august și 1 septembrie.

Sister Bliss din trupa Faithless

Sister Bliss – trupa Faithless; vor veni la Timisoara

Concept nou la Codru Festival 2024

Festivalul Codru revine anul acesta cu surprize pentru fanii festivalului. În primul rând, cu un nou concept de festival, care aduce farmecul naturii în centrul orașului. Conceptul creativ de anul acesta promite să aducă „Inima Codrului în inima orașului”. Ediția de anul acesta, care va avea loc la kilometrul 0 al Timișoarei, în Parcul Central, pregătește multe activități pentru întreaga familie.

„Anul acesta avem parte de cea mai importantă ediție a festivalului Codru. Va fi prima ediție ce se va desfășura în Parcul Central din Timișoara. Mutarea festivalului în inima orașului nu doar că menține nota verde, dar o și amplifică prin utilizarea resurselor sustenabile și accesul facil pentru participanți. Festivalul devine astfel un model de sustenabilitate urbană și un exemplu de cum se pot organiza evenimente de anvergură fără a compromite mediul înconjurător”, a declarant Victor Balaniuc, co-fondator și general manager Codru Festival.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Artiștii internaționali de la Codru Festival

Ca în fiecare an, Codru promite să fie o experiență multiculturală vibrantă. Programul va cuprinde două scene principale, concerte live, DJ set-uri, instalații artistice (land art), performance-uri și zone special amenajate pentru copii.

Organizatorii au pregătit anul acesta o selecție a unora dintre cei mai îndrăgiți artiști de renume internațional din diferite genuri muzicale. Calum Scott revine în România, alături de Editors, Faithless, Patrice și Wilkinson. Cu toții promit o atmosferă vibrantă și multe ore de muzică live în Parcul Central din Timișoara. Organizatorii urmează să anunțe alte nume noi în perioada următoare.

 Artiștii români care vin la Codru

Încă de la început, festivalul Codru și-a dorit să promoveze artiștii autohtoni. Pe lângă trupe deja consacrate, festul a lăsat scena deschisă și pentru artiștii locali. Lineup-ul internațional este completat de o serie de artiști îndrăgiți de la noi precum Vița de Vie, Vama, Erika Isac, Ian, Nane, Nouă Unșpe, Oscar, Puya, Rava, care vor completa atmosfera în cele trei zile de festival.

Biletele pentru ediția de anul acesta a festivalului Codru se pot cumpăra de pe www.codrufestival.ro.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/