Colaborare pentru dezvoltare! Discuții despre fondurile europene și PNRR

dumitru rujan parlament

Deputatul Dumitru Rujan anunță că grupul PNL a avut o întâlnire cu ministrul Dan Vîlceanu pentru a discuta despre fondurile europene și despre PNRR, astfel încât să îi poată îndruma pe colegii din teritoriu.

„Colaborarea dintre noi și colegii de la Guvern este esențială, pentru că așa reușim să ne ajutăm și colegii din teritoriu pentru a pune în aplicare cele mai bune soluții pentru români.”, anunță Dumitru Rujan. La ședința de grup de ieri a participat și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu. S-a discutat despre fondurile europene și PNRR.

„În luna martie, cel mai probabil va fi dat drumul apelului de proiecte pentru Măsura 3, care a fost mutată de la ministerul Economiei. În ceea ce privește extinderea rețelelor de gaze naturale în comunitățile locale se caută soluții pentru a fi finanțate și restul proiectelor care au obținut punctajul necesar. Alături de colegii din Parlament, vom susține proiectele Guvernului pentru a putea fi puse în aplicare cât mai repede, pentru a accelera dezvoltarea.”, mai spune deputatul de Caraș-Severin.

banner 970 x 250