Codrul te cheamă din nou. Vino să dansezi și să te bucuri de natura tot mai verde și tot mai bogată!

codru festival 2019
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Hai să dansăm la CODRU Festival 2022! Pădurea Bistra s-a îmbogățit în această primăvară cu 2.000 de puieți, iar acum este timpul să ne bucurăm împreună, în natură, la cel mai tare festival.

Hooverphonic, Nneka, Kadebostany, Deliric X Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea sau Implant pentru Refuz sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena din Pădurea Bistra, în perioada 25-28 august.

Nu trebuie să ratați un festival de excepție de la care nu vor lipsi nici: Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, DJ Shiver, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian și Pragu’ de Sus.

Dacă până acum sună bine, atunci trebuie să aflați că lineup-ul încă nu este complet. Aceștia sunt doar primii artiști confirmați, urmează să fie anunțate și alte nume, cunoscute în țară, dar și peste hotare. Scenele vor fi amenajate în mijlocul naturii, la marginea pădurii și în luminișurile din pădure. Vor fi patru zile pline de muzică, relaxare și experiențe culinare. O zonă specială va fi amenajată și pentru copii, unde cei mici se vor putea bucura de activități educative, dar și de aventură.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

whatsapp image 2022 06 10 at 13.06.09 (1)

CODRU este puntea creată de între natură, muzică și artă, iar organizatorii au ca și target principal protejarea naturii și întinerirea Pădurii Bistra, aflată la 4 kilometri de Timișoara, la limita dintre comunele Ghiroda şi Moşniţa. Este o arie protejată de interes național, unde cresc specii prețioase de arbori.

În cele două sesiuni de ecologizare, organizate în 2019 și 2022, împreună cu cei 2.000 de voluntari, s-au plantat 8.000 de puieți, iar fiecare participant la festival se alătură misiunii de reîmpădurire și ecologizare a zonei. Încasările vor fi redirecționate către cauze ecologice.

Prima ediție a Festivalului Codru a avut loc în 2019. După doi ani de pauză, din cauza restricțiilor impuse în pandemie, anul acesta este timpul să ne bucurăm din nou de muzică și natură. Este timpul să ascultăm chemarea CODRULUI!

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/