COD PORTOCALIU în Caraș-Severin! Vântul va sufla cu până la 100 km/h!

O avertizare de ultimă oră venită din partea meteorologilor nu aduce deloc vești bune pentru județul Caraș-Severin. Aceștia au emis un COD PORTOCALIU de vânt puternic și ploi care vizează în special partea de sud a județului. Pompierii militari sunt pregătiți să intervină.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un COD PORTOCALIU intrat în vigoare la ora 13.20 și valabil până la ora 16. Sunt anunțate intensificări ale vântului care vor ajunge la rafală până la 90-100 km/h. Localitățile vizate sunt: Moldova Nouă, Oravița, Pojejena, Sichevița, Răcășdia, Sasca Montană, Coronini, Ciclova Română, Gârnic, Șopotu Nou, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici.

„Recomandăm rămânerea în spații închise care să asigure protecția și evitarea deplasării în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți. Forțele inspectoratului nostru sunt pregătite să intervină în sprijinul cetățenilor”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin.