COD ALB de încasări. Comercianţii din Târgul de Crăciun al Caransebeşului îi amendează pe edili!

Comercianții din centrul Caransebeșului nu au mai așteptat ajutoarele din partea Primăriei, și-au cumpărat lopeți și și-au curățat fiecare zona de lângă standul său. Dar nu au uitat să transmită un mesaj edililor urbei.


Oamenii spuneau ieri că, pe lângă sumele mari percepute în acest an, nici condiţii nu li se oferă. „E frumoasă iarna, dar și să fie întreținută zona asta, pentru că dacă nu avem clienți nu putem să achităm chiriile percepute de primărie… Şi cum să ai clienți dacă zăpada este de jumătate de metru? Nu am văzut pe nimeni să intervină”, spunea la ora prânzului un comerciant de la târgul de Crăciun.

„Să cumperi și lopeți și să plătești o grămadă de bani… și să lași așa, în nepăsare, centrul, plasa asta de instalații luminoase stă să cadă și noi plătim 1500 de lei pe căsuță, și de anul acesta o taxă suplimentară de 250 de lei pe m.p. plătesc colegii care nu sunt la căsuțe, cei cu articole de încălțăminte, articole de sezon”, ne-a declarat un alt comerciant care spune că nu l-a deranjat că și-a făcut deszăpezirea singur, însă banii sunt încasați de Primărie, care le percepe pe lângă acești bani și taxele de electricitate și gunoi, și când tragi linie, nu prea rămâne nimic.

După ce s-a format Comandamentul pentru Situații de Urgență, la Primăria Caransebeș angajații Transal Urbis au ieșit ieri cu lopata în mână la deszăpezit în zona centrală.