CNI construiește la Buziaș o bază sportivă de mari dimensiuni, cu teren sintetic și nocturnă

Investiția în construcția noii baze sportive de la Buziaș depășește 5 milioane de lei, iar lucrările propriu-zise ar trebui să înceapă la vară, anunță primarul Sorin Munteanu. 

Contractul pentru realizarea investiției este în semnare, mai spune primarul orașului Buziaș. Valoarea de contractare este de 5,2 milioane de lei.

„Proiectul la CNI a fost depus anul trecut, ca urmare a solicitării Federației Române de Fotbal și a faptului că la nivel de țară trebuie construite 123 de baze sportive până la începerea Campionatului de fotbal în care România este țară participantă. S-au mișcat destul de repede și datorită faptului că noi am pus la dispoziție toată baza de date, punerea în posesie a terenului unde se va efectua această construcție.”, a spus primarul Sorin Munteanu.

Potrivit acestuia, construcția constă într-un teren de mari dimensiuni cu teren sintetic, cu 500 de locuri, iluminat nocturn, 6 vestiare, un teren mic funcțional, de asemenea – cu nocturnă, plus o zonă de parcare.

„Firma cu care urmează să semnăm contractul este din județul Teleorman și mai are lucrări la Șag, unde efectuează lucrările unei săli de sport de tip școlar. În mod normal, până la sfârșitul anului ar trebui să fie finalizată contrucția bazei. Probabil că săptămâna viitoare o să fim chemați la semnarea contractului în vederea punerii în autorizație de construcție a lucrării.”, a explicat Sorin Munteanu.

Și autoritățile locale din Moșnița Nouă anunță o nouă investiție în comună. Este vorba despre un bazin de înot didactic, pentru care a fost atribuit contractul de execuție. Investiția este realizată tot de CNI și are o valoare de aproape 9 milioane de lei fără TVA.