Clubul Sportiv Școlar Reșița caută viitori campioni!

gimnastica 1

Marius Tobă, Flavius Koczi, Daniel Popescu, Răzvan Șelariu, Alin Jivan sunt doar câteva dintre produsele școlii reșițene de gimnastică. Antrenorii Clubului Sportiv Școlar caută noi talente!

Catedra de Gimnastică Artistică a demarat campania de selecție pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani. Dacă până în anii trecuți, în cadrul secției se puteau pregăti doar băieți, din această toamnă, profesorii clubului anunță că se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, și fete cu vârste între 4 și 7 ani, care-și doresc să se inițieze în tainele gimnasticii. Programul de pregătire este de luni până vineri între orele 16.30 – 17.30, pentru băieți, și de la 12.30 – 14.00, pentru fete. Antrenamentele sunt gratuite.

gimnastica 3

În urma cererilor primite din partea părinților de a promova și gimnastica artistică feminină, am hotărât împreună cu ceilalți colegi și cu conducerea clubului să dăm startul unui proiect pilot adresat și fetelor. Pentru o perioadă de timp, gimnastica feminină se adresează inițierii și, în funcție de calitățile și aptitudinile fetițelor, vom accede spre sportul de performanță sau nu.”, ne-a declarat coordonatorul Secției de Gimnastică Artistică, Robert Bălan.

Părinții interesați pot cere informații suplimentare la numerele de telefon: 0740-076.766 și 0729-622.008 sau la sediul Clubului Sportiv Școlar Reșița, situat pe Strada Făgărașului Nr. 12.

gimnastica 2