Clubul Rotary Opera din Timișoara premiază performanța. 450 de elevi din mediul rural cu rezultate bune la învățătura vor culege laurii!

timisoara capitala 2023

Elevii premianți ai claselor VI-VIII din mediul rural din județul Timiș vor fi premiați astăzi pentru rezultatele bune la învățătură obținute în anul școlar 2018-2019 de către membrii clubului Rotary Opera din Timișoara.

„Premii pentru premianți”, evenimentul de tradiție pe care Rotary Opera din Timișoara îl organizează, va fi realizat și anul acesta cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

Aflat acum la cea de-a IX-a ediție, proiectul subscrie crezului membrilor Clubului Rotary Timișoara Opera, conform căruia cultura și învățătura de carte merg mână în mână: școala este locul în care se pun bazele culturii generale, iar cultura și educația se susțin reciproc pe drumul formării valorilor autentice.

Cuib de vise 1000x100

În acest sens, pentru a le păstra curiozitatea și gustul autocunoașterii prin artă inoculate anul trecut la vizionarea piesei de teatru Pinocchio, anul acesta copiii o vor însoți într-o călătorie fantastică pe Micuța Dorothy, cea care își dorește întotdeauna ceva mai bun. Pe undele musicalului scris de Marius Țeicu după romanul „Vrăjitorul din Oz” de Lyman Frank Baum, aceștia vor afla dacă Micuța Dorothy reușește să obțină ce își dorește în călătoria ei, într-un spectacol despre curaj și despre frumusețea prieteniei.

Cuvântul de bun venit pentru cei 450 de copii premianți așteptați la ora 11.00 în sala Operei Naționale din Timișoara va fi rostit de Președintele Clubului Rotary Timișoara Opera, Corina Macri.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/