Clubul Economic Nord-American din Timișoara se extinde!

club 1
explo 1000x200

Noi membrii au ales să spună da clubului de afaceri dedicat promovării investițiilor și companiilor cu capital nord-american (SUA, Canada, Mexic) în regiunea de vest a țării.

Din această toamnă Clubul Economic Nord-American din Timișoara și-a mărit echipa, lăsând, desigur, porțile deschise și pentru alți oameni de afaceri care doresc să se alăture membrilor actuali din comunitate.

Noua grilă de toamnă a debutat, zilele trecute, cu întâlnirea trimestrială a Clubului Economic Nord American din Timișoara, ce s-a bucurat de o largă participare de membri și invitați, atât din cadrul clubului și a sferei de business nord-americane, cât și din mediul universitar, Corpul Consular Timișoara și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Timișoara. Au fost prezenți la eveniment: Prof. Univ. Dr. Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara și Prof. Univ. Dr. Flavia Barna, prorectorul Universității de Vest din Timișoara. De asemenea, o altă prezență importantă a fost și cea a lui Ovidiu Megan, directorul Asociației Timișoara 2023, capitală Europeană a Culturii.

Tot cu acest prilej, pe lângă festivitatea de bun venit a noilor membri, clubul și-a prezentat și agenda pentru toamna anului 2022: continuarea proiectului LEADERSHIP ACADEMY demarat în primăvară, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, precum și analiza oportunității organizării unei misiuni economice de promovare a Timișoarei și a Regiunii de Vest a României în Statele Unite ale Americii și în Mexic.

club 4

club 2

tmc 640

club 6

club 3

club 0

club 5