Clotilde Armand, partenera lui Nicuşor Dan, vine sâmbătă la Reşiţa

Clotilde Armand a anunţat că se va întâlni cu simpatizanţii, dar că va participa şi la coagularea unei filiale a Uniunii Salvaţi România în Reşiţa şi Caraş-Severin. Totodată, şi-a programat şi o întâlnire cu presa.

Clotilde Armand şi reprezentanţii Uniunii Salvaţi România încearcă să-i provoce pe reşiţeni la o dezbatere despre urgenţele României, dar să le prezinte şi planurile pe termen scurt şi mediu ale USR.

Vizita Clotildei Armand în Reşita are loc la invitaţia grupului de iniţiativă pentru înfiinţarea filialei USR locale. Ea va fi urmată de conferinţa de presă şi de o întâlnire informală adresată publicului interesat de programul noii formaţiuni politice. „Se va discuta despre USR ca alternativă la partidele politice tradiţionale şi despre extinderea USR la nivel naţional. Întalnirea va fi interactivă”, se arată într-un comunicat de presă al USR Vest.

leader board 728 x 90 px

În măsura timpului disponibil, vor fi abordate şi teme de interes local şi naţional. În preambulul întâlnirii în celebrul oraş reşedinţă a judeţului Caraş-Severin, Banat, de pe râul Bârzava, Clotilde Armand face un apel către simpatizanţii Uniunii Salvaţi România din Reşita: „Este momentul coalizării tuturor oamenilor care doresc să se implice în reformarea clasei politice şi în reconstrucţia unei Românii dusă în derivă de partidele actuale. USR va însemna şi uniunea filialelor locale care sunt în curs de înfiinţare şi care vor activa şi vor decide independent, în interesul comunităţii lor”.