Close Combat România vine la Băile Herculane

Promovarea Caraş-Severinului prinde forţă şi în rândul practicanţilor tehnicilor de auto-apărare. Cei care iubesc natura, o respectă şi vor să-i pătrundă secretele suficient de mult pentru a se descurca în situaţii extreme au oportunitatea de a face ceva în acest sens. Clubul Sportiv Close Combat România organizează la Băile Herculane un curs de supravieţuire în mediul ostil, cu titlu gratuit.

Confortul din cotidianul nostru, dependenţa de tehnologiile noi, de mediul online, de produsele automatizate pe care ni le promovează piaţa publicităţii sunt poate ameninţarea cea mai mare asupra vieţii noastre, deşi majoritatea nu conştientizăm această realitate. Trăim protejaţi în locuinţele noastre şi ne procurăm hrana din supermarket. O ieşire la mall e preferată unei plimbări prin parc sau în afara oraşului. Contactul cu natura devine o preocupare care cu greu îşi regăseşte locul potrivit în programul nostru încărcat. Şi totuşi, avem nevoie să ştim ce să facem dacă viaţa ne pune în faţa unei încercări dificile şi ne regăsim într-un mediu necunoscut, nu neapărat ostil, din natură. Pentru aceasta, oameni pregătiţi fie prin meseria lor de bază, fie prin antrenamentul urmat din pură pasiune vin în ajutorul celor care caută să (re)înveţe să supravieţuiască în afara standardelor moderne de confort.

Luna viitoare, între 25 şi 28 septembrie, staţiunea cărăşeană Băile Herculane va primi grupul participanţilor la un curs inedit de tehnici de supravieţuire în mediu ostil. Cei care se înscriu nu plătesc nimic, ci doar drumul şi cazarea.

Mai mult decât sport şi supravieţuire, promovare turistică

Clubul Sportiv Close Combat România, din Bucureşti, face însă mai mult decât să-i înveţe pe participanţii la curs cum să se descurce într-o zonă muntoasă. În program sunt incluse şi o serie de vizite la obiective din Caraş-Severin. „Vom vizita un tunel natural format din crengi de copaci şi vegetaţie, care s-au reunit veritabil într-un minunat tunel natural, Cascada Bigăr, situată în apropiere de Bozovici, în Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa, Podul lui Dumnezeu, format prin prăbuşirea unei părţi din Peştera Ponoarele, este alcătuit din piatră masivă şi este cel mai mare pod natural din România, şi o peşteră pentru care cuvintele sunt de prisos, iar imaginile fac cât 1000 de cuvinte“, îşi promovează principalul organizator al evenimentului, Dan Dumitru, aventura de la Băile Herculane. Dan Dumitru este ofițer superior în trupele speciale de Poliţie şi are o experienţă îndelungată în domeniu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/