Clinicile Medici’s Timișoara în 2018, la nivelul tehnologiei medicale occidentale!

Finalul de an aduce cu el satisfacții, împliniri și rezultate pe măsură pentru una dintre cele mai apreciate clinici din vestul țării: Medici’s!

Asemeni unui montagne russe, business-ul este o continuă cursă, din care doar unul iese învingător. Cum să te bucuri de performanță în ceea ce faci? Cum să îți depășești propriile limite și să te concentrezi exclusiv la ceea ce vrei să obții? Sunt întrebări pe care fiecare antreprenor le are în minte, întrebări la care fondatorul Clinicilor Medici’s oferă un răspuns concret: muncă, pasiune și păstrarea echilibrului.

După 21 de ani de experiență în acest segment, situațiile problemă nu mai reprezintă o criză majoră, dar nici marile reușite nu înseamnă repaus total, ci o continuă cursă pentru a excela în tot. Ce a însemnat anul 2018 pentru furnizorul de servicii medicale de top ne-a explicat Adrian Bădescu, CEO Medici’s Timișoara: „ A a fost un an bun pentru noi. Am avut o creștere de aproape 20% și asta în ciuda problemelor mari de pe piața de automotive.  Strategia noastră este de a oferi servicii medicale de o foarte bună calitate, cu aparatură occidentală de top, prin medici foarte buni. Înțelegem problemele cu care se confruntă unele companii, însă acest lucru nu ne va determina să ne schimbăm strategia și să renunțăm la serviciile premium sau la medicii buni pe care îi avem în prezent și în care vom investi în continuare. Focusul nostru va rămâne, și pe mai departe, companiile premium, precum și pacienții cu probleme complexe de sănătate”.

De asemenea, Adrian Bădescu a nuanțat și reușitele din 2018:

„În 2018 Clinicile Medici’s au primit trofeul de excelență ”Brandul Anului” pe Timiș în cadrul Galei CCIAT, care de asemenea s-au implicat ca și companie ”Drept Susținătoare a Excelenței – gold” în cadrul Galei Excelenței Bănățene. O altă distincție care îmi aduce împlinire este ”Rotarianul Anului” pe România, pentru implicare socială, precum și nominalizarea în competiția ”The Entrepreneur of The Year”, pe România, competiție organizată la nivel internațional de către Ernst & Young și unde sunt  unul dintre cei trei trei antreprenori timișoreni selecționați să reprezinte Timișul.

2019 aduce medici străini la Clinicile Medici’s!

De câțiva ani una dintre problemele majore ale sistemului de sănătate românesc o reprezintă exodul cadrelor medicale, care au ales tot mai des locurile de muncă din străinătate. Dar acolo unde există interes și profesionalism apar motive înzecite de a te întoarce acasă sau chiar medicul străin să prefere România, mai exact condițiile de lucru și sistemul salarial din Medici’s.

„Avem în momentul de față două dosare de medici din Germania, aflate în autorizare, pentru ca medicii respectivi să profeseze în România. Unul este român plecat în străinătate, iar cel de-al doilea este chiar un renumit medic german. Și medicii străini caută piețe noi pe care merg, sunt destul de flexibili. Mai recent începe să fie mai tentant în România dacă ai dotarea corespunzătoare de care ei au nevoie, iar noi le stăm la dispoziție cu tot.  În momentul acesta, argumentul cel mai mare pe care îl avem este dotarea. Doar în ultimul an am investit peste un milion de euro doar în aparatură occidentală, performantă, în clinicile din Timișoara. Aparatură de diagnostic sau intervențională”, a mai spus Adrian Bădescu.

Obiectivele Medici’s pentru 2019

Clinicile Medici’s reprezintă o resursă inepuizabilă de proiecte, idei și viziune, iar asta o demonstrează și primul proiect de anul viitor, ce face referire la deschiderea spitalului de zi și a chirurgiei de ambulatoriu, precum și repoziționarea abonamentelor pentru companii și persoanele fizice.

O altă arie ce a fost luată în vizorul celor de Medici’s este promovarea serviciilor de stomatologie și atragerea de clienți pe stomatologie și chirurgie de ambulatoriu din afara țării, cu contactele și rețeaua ce se va materializa tot în primul trimestru al anului ce vine. Tot pentru 2019, Medici’s are în lucru câteva proiecte medicale umanitare ce vizează Africa.

În același plan profesional, dar în afara sferei Medici’s, consulul onorific al Mexicului, Adrian Bădescu, spune: „Pe partea de consulat sperăm să finalizăm în prima parte a anului viitor înfrățirea Timișoarei cu Cancun și promovarea Timișoarei în zona Caraibelor, dar și a Cancunului în Timișoara, un proiect care îmi doresc să aducă mai multă valoare și strălucire orașului de pe Bega. De asemenea, ar trebui să deschidem Clubul economic nord-american pentru companiile din Nord America”.

„Pentru anul nou le doresc în special prietenilor și apropiaților multă sănătate și fericire. Este cam complicat să fii fericit dacă nu ești sănătos, dar cred că nu-i suficient să fii sănătos ca să fii fericit” – dr. Adrian Bădescu, CEO MEDICI’S