Claudiu Chira, mesaj pentru liberalii din Dumbrăvița: „Îi îndemn să se alăture singurului partid autentic liberal, nu unul condus de un PSD-ist vopsit în galben”

untitled design set 970x90 px

Deputatul Forța Dreptei de Timiș Claudiu Chira se declară mirat de faptul că liderii filialei PNL Timiș au agreat ca președintele PNL Dumbrăvița să fie o persoană apropiată de social-democrați, iar sediul organizației să fie într-o fostă proprietate a primarului PSD de la Becicherecu Mic.

La finalul săptămânii trecute, liberalii timișeni l-au prezentat pe noul președinte PNL Dumbrăvița, Cristian Rusu, fratele primarului PSD de Becicherecu Mic, Raimond Rusu. În cadrul aceluiași eveniment, liberalii au inaugurat noul sediu al organizației, o fostă proprietate a edilului local de la Becicherec.

„Sunt curios de gradul de acceptare al foștilor colegi din PNL. Cum este posibil ca într-o localitate de dreapta, cu mari pretenții, președintele PNL să fie un PSD-ist? Am fost președinte interimar la PNL Dumbrăvița până la plecarea mea din partid și știu că acolo sunt mulți oameni de calitate. În curând vom lansa organizația Forța Dreptei Dumbrăvița și îi îndemn pe liberali, nu pe PNL-iști!, să se alăture singurului partid autentic liberal, nu unul condus de un PSD-ist vopsit în galben.”, a declarat deputatul Claudiu Chira.

Întrebat care ar fi putut fi argumentele liberalilor pentru numirea lui Cristian Rusu în această poziție, Claudiu Chira a invocat interesele imobiliare ale conducerii PNL Timiș și „dorința de a fi conectați bine la acestea”: „Nu știu cum va deservi (n.r, Cristian Rusu) ideologia liberală din casa unui primar PSD transformată în sediu de partid.”

Cristian Rusu, liberal cu acte în regulă de nici jumătate de an, va fi candidatul PNL la Primăria Dumbrăvița, localitate condusă acum de Horia Bugărin, de la USR.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/